Om SUBWAY®

Når du køber en sub eller en salat, er du altid garanteret nybagt brød og frisk grønt. Alle subs og salater fra menukortet tilberedes på bestilling. Service og friskhed kommer altid i første række. Hvis du undrer dig over noget, eller ikke er tilfreds med din bestilling, hører vi meget gerne fra dig.

Om os

Den sytten år gamle Entreprenør

Tilbage i 1965 drog Fred De Luca ud for at opfylde sin drøm om at blive læge. I sin søgen for at finde en måde at finansiere sin uddannelse på, foreslå en ven af familien, at han åbnede en Submarine sandwich butik. Med et lån på 1000$ tilbød vennen – læge Peter Buck – at blive Freds partner og en forretningsforbindelse var skabt som kunne ændre udseendet af fast food industrien.

Den første butik åbnede i Bridgeport, Conneticut i august 1965. Derefter satte de et mål om at åbne 32 butikker indenfor 10 år. Fred lærte hurtigt basisviden om at drive forretning, som vigtigheden i at servere et veltillavet, højt kvalitets produkt, yde fantastisk kunde service, holde omkostningerne nede og finde de bedste beliggenheder. Disse tidlige erfaringer har hjulpet fremadrettet at lægge grundstenen for succesrige Subway restauranter i verden.

SUBWAY ®, Franchisetager

I 1974 ejede og drev duoen, 16 Submarine sandwich butikker i hele Connecticut. Da de indså at de ikke kunne få 32 butikker i mål i tide, begyndte de at lave franchise butikker, lancerede SUBWAY® navnet i en periode med usædvanlig vækst, som fortsætter den dag i dag.

En frisk fremtid

I dag er SUBWAY ® navnet verdens største Submarine sandwich kæde med mere end 42.000 steder i verden. Vi er blevet det førende valg for folk, der søger hurtige, sunde måltider, som hele familien kan nyde. Fra begyndelsen har Fred haft en klar vision for fremtiden af SUBWAY® navnet. Mens vi fortsætter med at vokse, bliver vi styret af hans passion for at glæde kunder ved at servere friske, lækre frisklavede sandwich.